WiFI Radar (Internet Percuma)

WiFI Radar (Bagaimana untuk ‘access’ Wireless di mana sahaja dan bila-bila masa sahaja)

Sesuatu yang seharusnya percuma…’Wifi Radar’ ini membantu anda mengaccess ‘open wireless access point’ dengan hanya 1 klik tetikus sahaja. Perisian ini diberi percuma bagi yang tidak tahu penggunaan wireless di windows XP anda.

Jika anda pernah cuba ‘Windows XP’s built-in connection manager’ , kita tahu yang ianya sukar untuk mengaccess ke email, atau ‘browser’ yang membolehkan kita melayari internet. Anda perlu memilih senarai ‘access point’ yang ada, kemudian pilih wireless yang ‘open’, connect secara manual , confirmkan dan tunggu…Walaupun dia kata dah connect, masih tidak buka laman web atau email anda…Dengan menggunakan perisian ini, masalah tersebut dapat di atasi kerana ianya mudah sebab mengandungi ‘automated’ sistem. Tujuan utamanya adalah untuk memudahkan anda menerima email atau surf internet tanpa melalui masalah ‘connection problem’ serta tidak perlu menggunakan kredit kad untuk mengaccess wireless yang berbayar. Biarkan ia mencari dan ia akan menyambungkan anda ke internet dengan PERCUMA. Tiada yang semudah ini…Jom kite tgk video ni bagaimana mereka ni access menggunakan software nih…

Advertisements

14 comments on “WiFI Radar (Internet Percuma)

  1. Software ni hanya dapat menyambungkan wifi free. Bagi yang memerlukan password/WEP key..ia tidak berguna langsung..buang masa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s